Ibiza Y.E.M. retreat

Young – Empowerment – Movement

 

 

 

 

Van 23 t/m 28 oktober '24 organiseert YOUbuntu in samenwerking met Healtythinking de Ibiza Y.E.M. (Young, Empowerment, Movemend)retreat.

Deze retreat is speciaal ontwikkeld voor jong volwassenen (18 t/m 33 jaar) die een turbulente tijd hebben gehad of met zichzelf en het leven worstelen. Het is voor hen die op een avontuurlijke en inspirerende wijze hun kracht willen (her)vinden. Op het mooie Ibiza hebben we voor onze kleine groep een fantastische oude finca tot onze beschikking. Een plek waar je volop kunt genieten van de rust en je eigen ruimte. Miriam en Nicole weten uit eigen ervaring wat het is om in de bloei van je leven door diepe dalen te gaan en hebben beide diverse impactvolle verliezen meegemaakt. Zij hebben ervaren hoe helend het kan zijn om echt even weg te zijn en tijd aan jezelf te besteden.

Miriam en Nicole hebben een gevarieerd programma samengesteld. Een interactief programma bestaat uit diverse werkvormen die allemaal bijdrage aan je innerlijke groei en thuiskomen bij jezelf. We gaan volop de natuur in, genieten van al het moois wat Ibiza te bieden heeft waardoor de impact van zes dagen op (innerlijke)reis zijn groot is. Zes dagen tijd voor jezelf, actief, sportief, lekker eten, sfeervolle dorpjes of marktjes bezoeken, tikkie spiritueel, lekker aards, fun, natuur en je innerlijke vuurtje weer voelen.

 

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

 

* een warm welkom
* pilates
* aan de slag met je persoonlijke thema’s
* meditatie
* een cacaoceremonie (klankschalen, meditatie en muziek)
* mogelijkheid tot cuppen
* samen koken en genieten van heerlijke gezonde voeding
* op verhaal komen
* hike naar verborgen baaitjes
* sjamanistische drumcirkel om op een dieper laag jezelf te ontmoeten
* spiegels van de ziel, een coachochtend dmv inzet van paarden
* natuurlijk is er ruimte voor persoonlijke aandacht

Investering :
All-inn: verblijf, maaltijden, vervoer op Ibiza, deelname aan alle activiteiten, 24/7 coaching van Miriam en Nicole.
Kamer delen (2 pers per kamer) €895
Kamer privé, €1025

En dat alles onder professionele, ervaren en liefdevolle begeleiding van Miriam en Nicole.

 

 

Jij wilt hier natuurlijk ook graag bij zijn. We hebben plaats voor 6 personen, wil je meer informatie of jezelf aanmelden meld je aan via de onderstaande button en wellicht kan de voorpret beginnen. Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten en samen op avontuur te gaan.

 

 

 Heb je nog wat vragen, dan kan dat natuurlijk ook, mail dan even naar info@healthythinking.eu of miriam@youbuntu.NL