Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Voor de sessie vul je een vragenlijst in over o.a. jouw start en jouw gezondheid, om ervoor te zorgen dat we de sessie samen veilig in kunnen gaan. Ook leg ik je uit wanneer je geen sessie mag ondergaan, bijvoorbeeld als je zwanger bent. 
  2. Je krijgt vooraf informatie over o.a. welke kleding je kunt dragen tijdens de sessie en welke andere voorbereidingen nodig zijn. 
  3. Voordat we aan de sessie beginnen, leg ik je uit wat het lichaamswerk en ademwerk inhoudt, wat je kunt verwachten en hoe ik ervoor zal zorgen dat je je veilig blijft voelen. Natuurlijk mag je vragen stellen.
  4. We gaan rustig aan de slag. Hierbij hou ik rekening met het feit of je al ervaring hebt met lichaamswerk of ademwerk of niet. En hoe spannend je het vindt. Alles kan op jouw eigen tempo. 
  5. Mocht je voor beide methodes kiezen, dan starten we met BRTT en daarna komt TRB. 
  6. Je kunt kiezen voor een losse sessie of voor een pakket van 5 sessies met 20% korting ten opzichte van 5 losse sessies.
  7. We nemen ruim de tijd, je hoeft niet “op te schieten” en ook na afloop nemen we de tijd om bij te komen en na te praten. 
  8. Je krijgt tips mee voor na de sessie en als het nodig is, is nazorg inbegrepen. 
  9. Mocht je het extra spannend vinden, ik houd daar rekening mee en we kijken samen wat gaat en wat nog teveel is. Er is veel mogelijk in overleg.