Nicole Leenders

 


Ik stel me graag even aan je voor.

Mijn naam is Nicole, woon samen met Dave en ons hondje Lucca in Deurne.

Vanuit levenservaring en passie heb ik mezelf ontwikkeld en momenteel werkzaam als gediplomeerd leefstijlcoach, Pilatesdocent en facilitator Trauma Release & Breathwork. Waar ik vanuit persoonlijke inzichten en ervaring mezelf in kan leven en de rijkende hand mag toepassen op diverse vlakken.

Daarnaast ook een echte levensgenieter, avontuurlijk, gedreven en heb een passie voor gezonde voeding, beweging mindset en leefstijl. Continu in contact met mezelf voor de juiste balans wat ik ook graag overdraag aan mensen. 

Door mijn zorgzaamheid en gevoeligheid sta ik dichter bij mijn omgeving. Iedereen kent zijn up en downs, trauma's of ingrijpende gebeurtenissen in het leven. Waaronder ook bij mij verschillende ervaringen op mijn pad zijn gekomen. 

Turbulente tijden hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. 
Zo heb ik ongeveer 9 jaar geworsteld met een eetstoornis. Daardoor ben ik me heel bewust wat voeding met mijn lichaam en geest doet en hoe sterk je mentale kracht is. 


Ik heb mijn ouders in de bloei van mijn leven verloren, wat een diversiteit aan emoties met zich meebrengt. 

Waarna een burn-out mij in zijn grip had ... Anderzijds ook dankbaar dat mijn lichaam zo sterk aangeeft dat er een disbalans was. 

Deze tijden en situaties hebben me geleerd te rouwen, verdrietig te zijn, te overleven en te leven, en te voelen.

En wat je steeds dichter bij jezelf brengt. 

Steeds beter leer ik mezelf kennen en blijf ontwikkelen.


Om veerkrachtig te zijn, je hart te durven volgen en je gelukkig te voelen, is het mooiste wat er is. Dit gun ik iedereen, sterker nog dit verdient iedereen. 

Ik hoop dat iedereen zijn veerkracht kan vinden en durft te voelen. Laten we samen kijken naar jouw doelen, je emoties toe te laten en je eigen liefde en geluk te voelen.